Особливості вибору фронтального навантажувача

Особливості вибору фронтального навантажувача

Особливості вибору фронтального навантажувача

15 / 02 / 2021

Фронтальні навантажувачі – це той тип техніки, який активно застосовується в різних сферах. Їх залучають до роботи на кар'єрах і в сільському господарстві, на комунальних підприємствах, у будівництві. Не варто забувати, що скрізь є своя специфіка та від правильного вибору машини залежить її користь для підприємства. Якщо прислухатися до думки фахівців, то потрібно підбирати за такими параметрами.

Для яких потреб

Важливо розуміти, що особливості та вартість техніки для комунальних потреб або промисловості серйозно відрізняються. Якщо другі готові працювати годинами без зупинки, то перші більше розраховані на те, щоб бути маневровими, швидкими й виконувати більш широкий спектр дій. Потрібно враховувати, чи буде навантажувач стояти з увімкненим запалюванням, часто працювати на холостому ходу.

Вже з огляду на особливості сфери застосування, вибирається модель в тій чи іншій модифікації. Після цього варто звернути увагу на робочі характеристики.

Про розміри

Важливо, щоб ви отримали максимальну вигоду від використання техніки при оптимальній витраті ПММ. Домогтися такого результату можна, вирахувавши вагу матеріалів, які будуть залучені, а також обсяг роботи на зміну.

При виборі зверніть увагу на:

  • потужність;
  • вантажність;
  • витрату пального;
  • об'єм ковша.

Для багатьох типовою помилкою є купівля маленького навантажувача заради економії – внаслідок цього його доводиться оснащувати великим ковшем, що впливає на продуктивність і швидкість зносу механізмів.

Ще кілька порад

При вивченні специфікацій придивіться до шин і того, який тип трансмісії використовується – автомат або механіка. Поцікавтеся, скільки відділів у гідророзподільнику. Не забувайте про вагу техніки, оскільки цей параметр теж позначається на роботі.

Якщо вам потрібно залучити її до облаштування доріг, то ідеальним рішенням будуть навантажувачі з щітками та снігоочисниками в комплекті. А ось для землеустрою необхідні щелепні відвали та фрези.

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com