X7.6 VT-Drive - основна новинка 2020 року в сегменті потужних тракторів McCormick

X7.6 VT-Drive - основна новинка 2020 року в сегменті потужних тракторів McCormick

X7.6 VT-Drive - основна новинка 2020 року в сегменті потужних тракторів McCormick

29 / 06 / 2021

McCormick X7.6 VT-Drive: сегмент високої потужності пропонує максимальну продуктивність і надійність.

X7.6 VT-Drive - основна новинка 2020 року в сегменті потужних тракторів McCormick і провідний гравець в сезоні продажів в першому кварталі 2021 року.

Завдяки абсолютно новому універсальному дизайну і великий кабіні в ідеальному автомобільному стилі, серія X7.6 VT-Drive додає ряд ключових функцій, які дозволяють досягти максимальної продуктивності, надійності і комфорту.

Вміщує:

• Нові двигуни Stage V для зниження викидів забруднюючих речовин.

• Варіатор: 4 доступні швидкості

• напівактивна кабіна McCormick для максимального комфорту

• ISObus для допоміжного водіння і управління автопарком.

• Новий дизайн і ергономіка для більшого контролю за водінням.

• X7.6 VT-Drive: практичне застосування для вашої роботи

З переходом на двигуни Stage V комбінація високопродуктивного двигуна і 4-ступінчастою безступінчатим трансмісії VT-Drive забезпечує відмінну реакцію, роблячи роботу будь-якого виду особливо легкою. Цей модельний ряд був розроблений для задоволення потреб сучасних фермерських господарств і найвимогливіших підрядників.

Давайте докладніше розглянемо його нові можливості.

Нові двигуни Stage V для зниження шкідливих викидів.

Новий модельний ряд X7.6 VT-Drive складається з 3 моделей X7.621 - X7.623 - X7.624 з номінальною потужністю до 240 к.с. Щоб гарантувати потужність і тягу в будь-якій області роботи, McCormick покладається на суперпроверенний 6-циліндровий двигун Beta Power Fuel Efficiency, підвішений на міцному несе шасі, з робочим об'ємом 6,7 л і рівнем викидів Stage V завдяки Hi-eSCR2. 

Система SCR поєднується з DOC (Diesel Oxidation Catalyst), пасивним каталізатором окислення, здатним знижувати кількість забруднюючих речовин і відповідати найсуворішим вимогам щодо захисту від забруднення. Також є пакет BIC (кращий в своєму класі), доступний виключно для моделі X7.6 VT-Drive, який має більший масляний фільтр, який допомагає скоротити відходи моторного масла за рахунок збільшення інтервалів технічного обслуговування в два рази, з 600 до 1000 годин .

Плавна коробка передач: 4 доступні швидкості

Інноваційна трансмісія з технологією VT-Drive, з 4 наборами зубчастих коліс і муфтами з масляним охолодженням, має чотири діапазони швидкостей, від мінімум 0,04 км / год до максимум 50 км / год (де дозволено), що сприяє підвищенню продуктивності в кожному робоча среда.

 Дві ключові сильні сторони:

Важіль реверсивного реверсивного човника, яким можна керувати за рульового колеса, дозволяє водієві змінювати напрямок руху безпосередньо і поступово, без використання зчеплення, з можливістю електронного регулювання агресивності гідравлічного реверсивного човника.

4-ступінчаста коробка відбору потужності і задній міст з посиленими бортовими передачами дозволяють X7.6 VT-Drive продемонструвати повну потужність і тягу завдяки модульному приводу і автоматично регульованою налаштування. Доступні чотири швидкості: 540/540 Eco / 1000/1000 Eco.

Коли задіяна коробка відбору потужності, система Power Plus двигуна збільшує доступну потужність і підтримує її на постійному рівні навіть при коливаннях навантаження.

На структурному рівні трансмісія VT-Drive підтримує шасі своєю відмінною чавунної рамою і передньою віссю з незалежними важелями підвіски, які гарантують незначні коливання, оптимальний розподіл ваги між передньою і задньою частиною, поліпшене зчеплення з переднім колесом.

Відмінна керованість

підвищена безпека і комфорт водіння.

McCORMICK X7.6 VT-ПРИВІД

Напівактивна кабіна McCormick для максимального комфорту

Прагнення зробити роботу професіоналів менш стомлюючої призвело до того, що Маккормік розробив кабіну з напівактивної підвіскою для X7.6 VT-Drive, яка поєднує в собі високоякісні матеріали, відмінний рівень ергономіки і увагу до деталей, щоб гарантувати максимальний комфорт і місткість наступним чином:

 Нова електрогідравлічна напівактивна антідемпфірующая система підвіски кабіни фільтрує руху коліс, тим самим пригнічуючи вібрації, викликані нерівностями місцевості, для більш легкого і комфортного керування трактором.

Нова конфігурація блоку управління, керована з Data Screen Management (DSM), еволюціонує від раніше запатентованої кнопки «MySwitch» до нової версії «MyFunctions», в якій кількість програмованих кнопок на джойстику багатофункціонального підлокітника збільшується на 5, що дозволяє водієві зберегти 5 функцій для більшої настройки органів управління трактором.

Також новинкою є система, яка дозволяє оператору регулювати кут нахилу рульового колеса електрично за допомогою простої кнопки.

 ISObus, для допоміжного водіння і управління автопарком

Система ISObus і функція допомоги при водінні оптимізують економічність польових робіт завдяки ефективному управлінню трактором і навісним обладнанням на всій робочій площадці.

 Модель X7.6 VT-Drive повністю сумісна з цією технологією і забезпечує чудову продуктивність, відмінну економію палива і менший вплив на навколишнє середовище. DSM також служить ідеальним призначеним для користувача інтерфейсом для управління навісним обладнанням з конкретними перевагами з точки зору ергономіки органів управління.

Крім того, передова система McCormick Fleet Management дозволяє управляти парком тракторів, забезпечуючи негайні і точні дані про місцезнаходження і інформацію про геозон (оброблювана поверхня землі), відпрацьовані години, витрата дизельного палива і сечовини.

Рішення для вашої компанії

Новий дизайн і ергономіка для більшого контролю за водінням

Відповідно до високим рівнем технологій, увагу до дизайну також зазнало важливий рестайлінг. Основні нові функції включають в себе:

 - Новий капот відповідно до лінійкою серії X8 VT-Drive, а також нова специфікація, яка явно вказує на кількість циліндрів двигуна і категорію потужності.

Нова конструкція даху з 12 робочими світлодіодними ліхтарями, переміщеними для забезпечення кращого кругового огляду для оператора навіть в нічний час.

Нове положення органів управління біля підлокітника для поліпшення ергономіки та завжди з метою підвищення комфорту роботи

X7.6 VT-Drive: практичне застосування для вашої роботи

Подивимося, як ці нововведення дійсно полегшують польові роботи:

Обробка землі

X7.6 VT-Drive гарантує відмінне тягове зусилля в своєму сегменті потужності завдяки розподілу ваги і установці двигуна на чавунному шасі, забезпечуючи зчеплення, стійкість і відмінні характеристики на нерівній поверхні, на схилах і в цілому в складних умовах.

 

Застосування ВВП

X7.6 VT-Drive розроблений для роботи з великими знаряддями, які поглинають більшу потужність. Щоб ще більше підвищити універсальність, модельний ряд може бути оснащений переднім підйомником і ВВП для комбінованого використання як переднього, так і заднього обладнання.

 Транспорт

Нова напівактивна система підвіски кабіни робить цю модель особливо зручною для дорожніх транспортних операцій. Крім того, система гальмування двигуном дозволяє оператору знизити частоту обертання двигуна, задіявши моторне гальмо, для більшої безпеки.

Робота на фермі

У порівнянні з 2-ма швидкісними діапазонами, зазвичай доступними на ринку, інноваційна технологія безступінчатим трансмісії з 4-ма діапазонами швидкостей робить серію X7.6 VT-Drive надзвичайно універсальною, забезпечуючи максимальну продуктивність в будь-яких умовах роботи як в полі, так і на дорозі .

 Додатки ISObus

Il Система точного рульового управління PMS і системи ISObus максимізують економічну віддачу від кожного процесу, в той же час підвищуючи комфорт і безпеку. Завдяки системі ISObus (опція) X7.6 VT-Drive дозволяє оператору управляти навісним обладнанням без необхідності установки спеціальних моніторів ISObus в кабіні.

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com