Чим підживити кукурудзу?

Чим підживити кукурудзу?

Чим підживити кукурудзу?

20 / 05 / 2022

 Цинк є важливим мікроелементом, який бере участь у багатьох ферментативних процесах, він необхідний для рівномірного дозрівання і утворення насіння. Дефіцит цинку викликає атрофію і помітне зменшення розміру листя, слабкий розвиток корінної системи.

KELATEX Zn forte — це хелатоване добриво, яке включає два важливі елементи метаболітичної активності рослини: цинк (Zn) та вільні L-амінокислоти.

Додавання вільних L-амінокислот і органічних екстрактів до KELATEX Zn forte дає змогу рослині швидше генерувати білки з меншими витратами енергії. Ця економія енергії сприяє кращому балансу між фотосинтезом та диханням, а також кращому засвоєнню поживних речовин та загальному підвищенню продуктивності рослин.

Рекомендації по застосуванню на кукурудзі:

Фаза внесення: 3–5 листків, Норма - 0,5–1,0 кг/га, Дія: повне забезпечення потреби в цинку, що впливає на утворення ауксину, який спричиняє ростові процеси

Фаза внесення: 7 – 9 листків, Норма - 1,0–1,5 кг/га.

KELATEX Zn forte рекомендується для використання на ґрунтах з pH 7,5 і вище, піщаних ґрунтах; при надмірній кількості кальцію у ґрунті, надмірній кількості фосфору; на ґрунтах з температурою нижче 200C або при слабкому освітленні.

Для замовлення добрив звертайтесь до вашого регіонального менеджера або за телефоном:

0 800 30 26 26

#agrimatco #agrimatcoukraine #cosmocel #trazex #цинк #насіння #комплекснірішення #агріматко #агріматкоукраїна

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com