Агріматко-Україна на AGRO Вінниці 2024

Агріматко-Україна на AGRO Вінниці 2024

Агріматко-Україна на AGRO Вінниці 2024

08 / 09 / 2024

🌾 Агріматко-Україна на AGROVinnytsia 2024: Вражаючий результат! 🚜

Цьогорічна участь компанії «Агріматко-Україна» на AGROVinnytsia стала справжнім успіхом! Ми представили широкий асортимент техніки: від потужного JCB Fastrac 8330 до самохідного обприскувача Jacto Uniport 3030, тракторів McCormick S90 та G135, навантажувача JCB 542-70, а також ґрунтообробної техніки Gregoire Besson Оксітан Т60 та плуга Voyager C70. І кожен з цих агрегатів зміг вразити гостей виставки!

🔥 Демопоказ трактора JCB Fastrac 8330 у роботі з плугом став справжнім магнітом для відвідувачів, і ми щасливі, що стільки з вас змогли побачити цей потужний трактор у дії та навіть протестувати його в полі.

💬 Дякуємо всім відвідувачам за змістовні зустрічі та цікаві дискусії! Ваш інтерес до нашої техніки і агрорішень надихає нас на нові досягнення. Особлива подяка організаторам за можливість продемонструвати наші новинки і зібрати разом найкращих аграріїв України.

👏 Велика подяка представникам компанії Gregoire Besson за активну роботу на стенді та підтримку. Разом ми зробили цю виставку незабутньою!

💡 Ми продовжуємо рухатися вперед, впроваджувати інновації та розвивати партнерські стосунки для того, щоб наші клієнти отримували тільки найкраще!

До нових зустрічей у полях та на виставках! 🌿

#AgrimatcoUkraine #AGROVinnytsia2024 #АгроТехніка #GregoireBesson #СучаснеАгро #Демопоказ

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com