JCB та "Агріматко-Україна" в Ганновері

JCB та "Агріматко-Україна" в Ганновері

JCB та "Агріматко-Україна" в Ганновері

17 / 11 / 2023

"Агріматко-Україна", провідний офіційний дилер JCB в Україні, радо представляє новини про заходи, що відбулися на стенді JCB під час виставки Agritechnica у Ганновері. Подія, яка зібрала увагу сотень професіоналів у сфері сільського господарства та сільськогосподарських технологій, стала важливим майданчиком для JCB, визнаного лідера у сфері рішень для сучасного феремера та виробником найшвидшого трактора у світі Fastrac.

 На виставці Agritechnica 2023, яка проходила у Ганновері, JCB презентував ряд машин, включаючи новий високопотужний телескопічний навантажувач Loadall 560-80 AGRI Pro та навантажувач з підйомом на велику висоту 542-100, а також відбулась демонстрація нового компактного телескопічного навантажувача 530-60 AGRI Super та Teleskid 3TS-8W.

На стенді також демонструвались ультракомпактні машини, такі як повністю електричний колесний навантажувач 403E, що приєднався до асортименту передових продуктів JCB E-TECH. До цього моменту JCB продав більше 20 000 електричних машин.

 Зона JCB також була представлена тракторами Fastrac 4220 iCON та 8330 iCON - 175 кВт (235 к.с.) та 260 кВт (348 к.с.) з новою кабіною та повністю інтегрованою технологією точного землеробства через інтуїтивну консоль іCON та сенсорний дисплей.

"Агріматко-Україна» пишається актуальними інноваціями, представленими компанією JCB на цьому заході, та сподівається на подальше плідне співробітництво, щоб надати нашим клієнтам доступ до передових технологій для сільського господарства.

Для отримання додаткової інформації про продукцію JCB та послуги "Агріматко-Україна", будь ласка, звертайтеся до нашого веб-сайту: https://agrimatco.ua/category/navantazhuvachi 

#agrimatco #agrimatcoukraine #jcb #навантажувач #агріматко #агріматкоукраїна #TM320Success #СпільнаРобота #УспіхВСільськомуГосподарстві

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com