JCB створила гігантський малюнок на полі в честь 75-річчя компанії

JCB створила гігантський малюнок на полі в честь 75-річчя компанії

JCB створила гігантський малюнок на полі в честь 75-річчя компанії

20 / 10 / 2020

Британський виробник спецтехніки вирішив відсвяткувати ювілей незвичним способом: на стерньовому полі в Стаффордширді, в 8 милях від штаб-квартири JCB в Ростері, з'явилася величезні цифри - 75, які видно з космосу.


Малюнок займає площу майже у вісім акрів, що можна порівняти c розмірами чотирьох футбольних полів. Цифри були вирізані за допомогою JCB Fastrac ─ однієї з найвідоміших машин компанії, що обладнана інтелектуальною системою навігації. Цифрову версію картинки завантажили в автоматичну систему рульового управління, яка забезпечила рух трактора по заданій траєкторії.
Над створенням гігантського малюнка працювали: інженер з продажу тракторів JCB Fastrac Пітер Вільямс, інженер з продажу лінійки тракторів JCB Fastrac Джеймс Коксон, менеджер з сільськогосподарської продукції та маркетингу JCB Девід Тімміс і фахівець з продукту лінійки тракторів JCB Fastrac Том Мауфорт. Поле з символічним числом розташоване недалеко від невеликого торгового міста Аттоксетера. Саме тут в орендованому гаражі Джозеф Сиріл Бамфорд виготовив свою першу машину ─ сільськогосподарську віз-самоскид, і у нього народилася ідея створення власної компанії. Це стався 23 жовтня 1945 року ─ в той же день, коли народився син Джозефа Сиріла Бамфорда Ентоні, нині лорд Бамфорд, що стоїть на чолі JCB.
«JCB виповнюється 75 років, і це солідний вік для міжнародної компанії. Ми плануємо з розмахом відзначити ювілей, тому вирішили створити величезний малюнок на полі за допомогою машини, яка внесла значний вклад в успішний розвиток JCB. Ми раді, що Fastrac прекрасно впорався зі своїм завданням, і наше творіння можна побачити з космосу », ─ каже Девід Тімміс, менеджер з сільськогосподарської продукції та маркетингу JCB.

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com