Компанія JCB продовжує встановлювати рекорди!

Компанія JCB продовжує встановлювати рекорди!

Компанія JCB продовжує встановлювати рекорди!

20 / 11 / 2019
 В ході випробувань JCB Fastrac Two розігнався до швидкості 247,47 км/ч. Середня швидкість склала 217,569 км/год, що було занесено до «Книги рекордів Гіннесса».

Модель Fastrac Two, розроблена і зібрана групою молодих інженерів у графстві Стаффордшир, пройшла випробування на аеродромі Елвінгтон в Йорку. За кермом трактора знаходився мотогонщик і фахівець з ремонту вантажних автомобілів Гай Мартін. Досягнення було зафіксовано присутніми на заході представниками «Книги рекордів Гіннесса», які підтвердили, що за відведений період на тракторі були здійснені два заїзди в обох напрямках повз обладнання для фіксації швидкості. В результаті Fastrac Two розігнався до максимальної швидкості 247,47 км / год, а середня швидкість склала 217,569 км / год. Буквально через кілька хвилин рекордсмени отримали відповідний сертифікат.

Видатному результату Fastrac Two передувало інше досягнення JCB: в червні в «Книгу рекордів Гіннесса» був вписаний Fastrac One, який розвинув під керуванням Гая Мартіна швидкість до 166,7 км / год. Обидві машини створені на основі стандартної моделі JCB Fastrac, яка реалізується по всьому світу. Ідея створення трактора, який міг би демонструвати високу швидкість на дорозі і при цьому ефективно працювати в полі, прийшла на думку лорду Бамфорда. Перший рекорд швидкості машина встановила через 28 років після сходження з конвеєра першого серійного екземпляра.

Потім фахівці компанії задумали побити своє власне досягнення і впевнено заявити про неймовірні швидкісні можливості трактора JCB. Для цього був виготовлений Fastrac Two.
 
Трактор JCB Fastrac відрізняється від серійних моделей марки аеродинамічним кузовом, зниженою на 10% масою та наявністю парашута для зупинки.
 
 
 
Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com