«Агріматко-Україна» на Дні поля Lidea

«Агріматко-Україна» на Дні поля Lidea

«Агріматко-Україна» на Дні поля Lidea

15 / 06 / 2024

«Агріматко-Україна» взяла участь у Дні поля Lidea на базі АФ "Ольгопіль".

Компанія «Агріматко-Україна» повідомляє про участь у Дні поля Lidea по озимому ріпаку та озимій пшениці, що відбувся на базі Агрофірми "Ольгопіль" у Вінницькій області. Захід став чудовою нагодою для демонстрації нашої продукції та техніки, а також для зміцнення співпраці з українськими аграріями.

АгроФірма Ольгопіль відома своєю діяльністю у вирощуванні зернових та технічних культур, таких як пшениця, ячмінь, соя, ріпак, кукурудза, цукрові буряки, овес та соняшник. Це господарство займається товарним виробництвом зерна й насінництвом та є базовим господарством Інституту фізіології рослин та генетики НААН України із виробництва насіння зернових культур.

На Дні поля Lidea, команда «Агріматко-Україна» представила широкий асортимент продукції, включаючи системи захисту рослин, мікродобрива, та крапельне зрошення. Особливий інтерес викликала наша техніка JCB, зокрема телескопічний навантажувач моделі 531-70, який вже рік справно працює на господарстві, та трактор McCormick G135, який продемонстрував свої переваги та ефективність у роботі.

Ми вдячні всім учасникам за активну участь та інтерес до наших продуктів. Захід підтвердив важливість співпраці та обміну досвідом для подальшого розвитку аграрного сектора України. Компанія «Агріматко-Україна» завжди готова підтримувати українських аграріїв сучасними рішеннями та технологіями.

Залишайтеся з нами та слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб бути в курсі всіх актуальних подій та новинок аграрного ринку.

#agrimatco #agrimatcoukraine #jcb #навантажувач #деньполя #lidea #frarimpex #cosmocel #tradecorp #добрива #міндобрива #дилерськамережа #агріматко #агріматкоукраїна

Підписатися на наші новини та акції

БУДЬТЕ В КУРСІ ОСТАННІХ ПОДІЙ І ВИГІДНИХ АКЦІЙ ВІД НАШОЇ КОМПАНІЇ

ua en ru
Головний офіс компанії м.Вишневе, Київська обл., вул. Чорновола, 45
agrimatco.ukraine@agrimatco-eu.com